MIF

För aktuell information och kontakt, se Facebook-gruppen Mörbyfjärden MIF som du är välkommen att gå med i.

MIFs profilkläder

Även de som inte bor i Mörbyfjärdens tomtområde är välkomna att vara med i MIF:s verksamhet som drivs genom våra fem sektioner: allmänna sektionen, simsektionen, båtsektionen, båtsektionen, tennissektionen och fotbollssektionen. Sektionerna arrangerar och ansvarar för aktiviteter under sommaren. Föreningens styrelse och sektionsledarna väljs i samband med årsmötet. Deltagare i MIF:s aktiviteter är inte försäkrade av föreningen.

Vill du sommarjobba i MIF? Kontakta sektionsansvariga.

MIF ansvarar övergripande för midsommardansen och MIF-festen som arrangeras av kvarteren i Mörbyfjärdens tomtområde. Det praktiska ansvaret för midsommarfirandet och kvällsdansen växlar enligt en fastställd turordning.

Varje kvarter representeras av ett kvartersombud vars främsta uppgift är att vara kvarterets kontaktperson mellan kvarteret och styrelsen. Kvartersombuden ska också samordna de boendes aktiviteter.

Aktiviteter

PROMENADBINGO arrangeras onsdagar 17.00-18.30 och söndagar 10.00-11.30 med start vid MIFs klubbhus. Kontrollerna sitter uppe hela tiden men tiden anger när man kan köpa brickor och kvittera ut vinster. Meddela allmänna sektionen om du har priser att skänka.
MOTIONSLÖPNING. Spåren startar vid simskolan. Du kan välja mellan banlängder på 2,8 km (blå), 3,7 km (orange), 4,8 km (röd) och 7,3 km (gul). Kom gärna och hjälp till när vi ordnar gemensam spårvård– spåren utnyttjas mycket för både promenader och löpning och det är allas ansvar att de hålls i bra skick!
GYMPA FÖR ALLA på tisdagar, torsdagar och lördagar 9.30-10.30. Gympan består av konditions-, styrke-och smidighetsövningar. Ibland kan det vara Yoga. Gympan hålls på Midsommarängen och är kostnadsfri för medlemmar men bidra gärna med en frivillig swish till MIF.
TRIATHLON omfattar cirka 250 m simning, 8 km cykling och 2,8 km löpning. Minitriathlon (7-14 år) omfattar cirka 60 m simning, 1,5 km cykling och 1 km löpning. Se anslagstavlorna för mer information. Prisutdelning på MIF-festen samma kväll 20.00. OBS! hjälmtvång på cykelsträckan.
SEGLARSKOLA för barn och ungdomar går av stapeln under vecka 29 och avslutas med regatta. Vi seglar Optimist och/eller Laserjolle. Lämplig ålder: från 8 år. Simkunnighet på minst 200 meter är ett krav. Seglarskola för vuxna (Laser) genomförs vecka 28. Både nybörjare och erfarna seglare från 16 år är välkomna. Begränsat antal platser.
MEDLEMMAR KAN LÅNA BÅTAR! Medlemmar i MIF kan låna föreningens laserjollar och optimistjollar Tillgången är dock begränsad under v. 28 29 när seglarskolorna pågår. Var rädd om våra gemensamma jollar och lägg in tillbehören i boden. Meddela båtsektionen om något saknas eller går sönder.
FOTBOLLSSKOLA för barn och ungdomar från fem år genomförs vecka 28, 29 och 30 måndagar och torsdagar 16.30-17.30 med avslutningsfest sista torsdagen efter avslutad träning. För anmälan och gruppindelning välkommen till fotbollsplanen vid MIF-huset första tillfället 16.00.
SPONTANMATCH för vuxna och barn tillsammans på fotbollsplanen 16.30 varje onsdag vecka 28-30 och spela match. Försök gärna samla deltagare till egna/extra spontanmatcher via MIF:s facebookgrupp
Mörbyfjärden MIF. Bollar och lagtröjor finns i lådan vid MIF-huset. Kostnadsfritt men bidra gärna med en frivillig swish. MIDSOMMARMATCH 11.00 på midsommardagen.
BOLLSKOLA anordnas i anslutning till MIF-huset/fotbollsplanen under vecka 27. Anmälan görs på startdagen
BOULE för vuxna vid klubbhuset. Ta med egna klot om du har.
ORNÖ GOLF spelas i augusti på golfbana på fastlandet. Anmälan och info sätts upp på MIF-huset.
SIMSKOLA, MÄRKESTAGNING och CRAWLKURS för barn och vuxna under vecka 28-30 vid simskolestranden. Testa din simkunnighet på SIMBORGARDAGEN söndag vecka 28. Mer info om simskolan.
TENNISSKOLA för barn vecka 28 samt för ungdomar och vuxna vecka 29 på tennisbanorna vid klubbhuset. Utmana dig och ställ upp i ORNÖ OPEN TENNIS eller MINI ORNÖ OPEN TENNIS.
Vid MIFs KLUBBHUS finns en kiosk samt redskap att låna för fotboll, brännboll, innebandy, basket och diverse andra sporter.

Information och samtycke GDPR

Med anledning av den nya europeiska dataskyddsförordningen 2018

  • MIF samlar in kontaktuppgifter och ibland personnummer på medlemmar för att vi behöver uppgifterna till vårt medlemsregister så att vi kan kontakta dig kring föreningens verksamhet. Vi använder också uppgifterna för att rapportera till riksförbundet.
  • Uppgifterna sparas så länge du är medlem och därefter så länge vi är rapporteringsskyldiga för t ex stöd.  Vi publicerar och arkiverar också vissa personuppgifter i resultatlistor och annan dokumentation från föreningens verksamhet, som längst till föreningens upplösning.
  • Vi kan komma att dela dina uppgifter med riksförbund, försäkringsbolag och anslagsgivande myndigheter.
  • Genom ditt medlemskap i MIF samtycker du (eller som vårdnadshavare till ditt barns medlemskap) till att vi samlar dessa personuppgifter om dig eller ditt barn. Om du vill avsluta ditt medlemskap raderas dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta ordförande i styrelsen.